Home Nieuws PVV stelt voor om drones in te zetten om drugspanden op te...

PVV stelt voor om drones in te zetten om drugspanden op te sporen

822
0

De Thoolse fractie van de PVV heeft vragen gesteld aan burgemeester van de Velde over het feit dat er in de laatste jaren 14 drugspanden tijdelijk zijn gesloten. Dat is een hoog aantal ten opzichte van het aantal inwoners in de gemeente Tholen.

In Zeeland zijn er in de afgelopen jaren 130 drugspanden gesloten. De gemeente Tholen staat in de top 3 van Zeeland. Burgemeester van de Velde heeft aangegeven dat deze criminaliteit hoge prioriteit heeft en dat de gemeente “er bovenop zit”.

De PVV heeft aan de burgemeester gevraagd wat haar mening is over het zorgelijke feit dat er naar verhouding zoveel drugspanden gesloten worden. De fractie wil weten welke acties er ondernomen worden om korte metten te maken met drugscriminaliteit.

De PVV heeft als optie aangegeven of het mogelijk is om, in samenwerking met de politie, drones in te zetten om drugslabs en kwekerijen op te sporen. Ook het plaatsen van camera’s in het buitengebied zou volgens de PVV een goede optie zijn om drugsdumpingen tegen te gaan. Drugshonden zouden kunnen worden ingezet om automobilisten te controleren.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

4 + 3 =