Prijswinnaars winactie chemievrije onkruidbestrijding nemen prijs in ontvangst

Vanochtend heeft wethouder Jan Harmsen prijzen uitgereikt aan de winnaars uit Tholen-Stad van de winactie chemievrije onkruidbestrijding. Zij hebben door hun deelname de eerste prijs gewonnen, een onkruidbrander.

Schoon Water Zeeland
Vorig jaar heeft gemeente Tholen meegedaan aan een prijsvraag van het project Schoon Water Zeeland. Dit project richtte zich op alternatief gebruik van chemische onkruidbestrijdingsmiddelen en zocht naar manieren om minder chemische middelen te gebruiken en anders te werk te gaan met onkruidbestrijding. Onze gemeente heeft hiermee € 1.000,00 gewonnen.

Gemeente Tholen heeft besloten dit bedrag terug geven aan haar inwoners als stimulans voor chemievrij onkruidbeheer in de vorm van te winnen tuingereedschap. Dit gereedschap is te gebruiken bij het chemievrij bestrijden van onkruid. Per kern van de gemeente zijn er prijzen verloot.

Gemeente Tholen wenst alle winnaars veel plezier en gebruikersgemak toe met de gewonnen prijzen.

Foto prijswinnaars eerste prijs uit Tholen-stad. V.l.n.r. Joost Krijger (behandelend ambtenaar), Ilda de Frens, wethouder Jan Harmsen, Pieter Heijboer en Ingrid den Hartog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

een × 5 =