Home Nieuws Prijsuitreiking Thoolse fotowedstrijd

Prijsuitreiking Thoolse fotowedstrijd

597
0

Woensdagmiddag 9 september was de prijsuitreiking van de Thoolse fotowedstrijd. Het thema was ‘Samen in Tholen’. Deze fotowedstrijd werd georganiseerd door Stichting Tholen Beter Bekend en de gemeente.  Dit heeft geresulteerd in ruim 150 inzendingen. Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde en Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend reikten de prijzen uit. Vanaf deze week wordt de gemeentegids huis-aan-huis verspreid in de gemeente Tholen.

 Winnende foto’s

Op de eerste plaats is geëindigd een foto van mevrouw Leonie Mosch. Zij maakte een prachtige foto van haar neefjes die de eendjes voeren aan de Veste in Tholen. Een foto van mevrouw Anita Poot is op de tweede plaats geëindigd. Zij maakte een mooie van haar zoontje in een aardappelveld met op de achtergrond de watertoren, nabij Scherpenisse. Een foto van mevrouw Ellen Emmerzaam kreeg de derde prijs. Zij maakte een prachtige foto van de haven van Sint-Annaland bij zonsopkomst. De winnende foto’s staan op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Daarnaast kregen de winnaars een cadeaubon voor een lokaal restaurant, beschikbaar gesteld door Akse media, de uitgever van de gemeentegids, en een bos bloemen.

Mooiste belevingsfoto

Dit jaar was er ook weer een prijs voor de mooiste belevingsfoto. De fotograaf van deze foto, mevrouw Nienke Bronkhorst, mocht ook een cadeaubon voor een lokaal restaurant en een bos bloemen in ontvangst nemen van Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend. Ook deze foto is terug te vinden in de gemeentegids. Bij de selectie van alle winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven.

 

 

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 − zes =