Home Nieuws Prijsuitreiking Thoolse fotowedstrijd gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend

Prijsuitreiking Thoolse fotowedstrijd gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend

1547
0

Dit jaar hebben de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend voor de derde maal samen een fotowedstrijd georganiseerd. ‘‘Beleef de seizoenen in Tholen’ was het thema. Dit heeft geresulteerd in ruim 80 inzendingen. Burgemeester Marleen Sijbers en Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend reikten donderdagmiddag 22 juli de prijzen uit.

Winnende foto’s
De winnende foto’s van Jeanne Post (eerste plaats), Johan Snijders (tweede plaats) en Anja Lindthout (derde prijs) staan op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Daarnaast kregen de winnaars een cadeaubon voor een lokale winkel, beschikbaar gesteld door Akse media, de uitgever van de gemeentegids, en een bos bloemen.

De overige foto’s die tot de stemmingsronde op Facebook zijn gekomen, krijgen een eervolle vermelding in de gemeentegids.

Mooiste belevingsfoto
Dit jaar was er ook weer een prijs voor de mooiste belevingsfoto. De fotograaf van deze foto, mevrouw Marjolein Herrings, mocht ook een cadeaubon voor een lokaal restaurant en een bos bloemen in ontvangst nemen van Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend. Ook deze foto is terug te vinden in de gemeentegids. Bij de selectie van alle winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven.

v.l.n.r. Johan Snijders, Jack Westdorp, Anja Lindhout, burgemeester Sijbers, Marjolein Herrings

Verspreiding gemeentegids
Vanaf volgende week wordt de gemeentegids huis-aan-huis verspreid bij alle huishoudens in de gemeente Tholen. Let op: dit is uitgezonderd nee-nee-stickers. Lees de gids digitaal via smartmap.tholen.nl of neem contact op met de gemeente voor een papieren exemplaar.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in