Home Nieuws Prijsuitreiking Thoolse fotowedstrijd gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend

Prijsuitreiking Thoolse fotowedstrijd gemeente en Stichting Tholen Beter Bekend

331
0

Dit voorjaar hebben de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend voor de vierde maal samen een fotowedstrijd georganiseerd. ‘Dit is Tholen’ was het thema. Dit heeft geresulteerd in ruim 100 inzendingen. Burgemeester Marleen Sijbers en Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend reikten maandagmiddag 4 juli de prijzen uit.

Winnende foto’s
Op de eerste plaats is geëindigd een foto van Johan Snijders. Hij maakte een prachtige, winterse foto van een zonsopkomst nabij Oud-Vossemeer. Een foto van Anja Lindhoud is op de tweede plaats geëindigd. Zij maakte een mooie voorjaarsfoto op de Pluimpot nabij Sint-Maartensdijk. Een foto van Judith de Rocker kreeg de derde prijs. Deze prachtige foto is gemaakt bij Zijpe, Anna Jacobapolder. De winnende foto’s staan op de omslag van de nieuwe gemeentegids. Daarnaast kregen de winnaars een cadeaubon voor een lokale winkel, die beschikbaar is gesteld door Akse Media, de uitgever van de gemeentegids, en een bos bloemen.

Mooiste belevingsfoto
Dit jaar was er ook weer een prijs voor de mooiste belevingsfoto. De fotograaf van deze foto, Aart de Boer, mocht een dinerbon voor een lokaal restaurant en een bos bloemen in ontvangst nemen van Jack Westdorp van Stichting Tholen Beter Bekend. Ook deze foto is terug te vinden in de gemeentegids. Bij de selectie van alle winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven. De foto’s worden ook gebruikt voor promotiedoeleinden van de gemeente Tholen en Stichting Tholen Beter Bekend.

Verspreiding gemeentegids
Vanaf volgende week wordt de gemeentegids huis-aan-huis verspreid bij alle huishoudens in de gemeente Tholen (uitgezonderd nee-nee-stickers). Lees de gids digitaal via www.smartmap.tholen.nl of neem contact op met de gemeente voor een papieren exemplaar.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

7 − 7 =