Home Nieuws Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeentegids 2018-2019

Prijsuitreiking fotowedstrijd gemeentegids 2018-2019

451
0

De gemeentegids 2018-2019 is niet alleen vóór de inwoners van Tholen gemaakt, maar ook mét hen. Vanwege het succes van voorgaande jaren, heeft de gemeente dit jaar voorde 8e keer de inwoners van de gemeente Tholen opgeroepen hun mooiste foto’s van de gemeente Tholen in te sturen. Dit heeft geresulteerd in 97 inzendingen. Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde reikte vanmiddag de prijzen uit. In week 39 en 40wordt de gemeentegids in alle kernen van de gemeente Tholen verspreid. Ook is de gemeentegids digitaal te raadplegen via www.tholen.nl en is er een app van de gemeentegids.

Fotowedstrijd
De uitgever van onze gemeentegids, Akse Media BV, heeft drie VVV-cadeaubonnen van € 25,-, € 50,- en € 75,-. ter beschikking gesteld als prijs. Het cluster Communicatie van de gemeente Tholen heeft, samen met burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde, uit alle inzendingen negen foto’s gekozen. Deze foto’s zijn op Facebook geplaatst en vervolgens konden de inwoners hier op stemmen a.d.h.v. likes. Er zijn ruim 1100 likes op de foto’s gegeven. De drie mooiste inzendingen hebben een prominente plaats in de gemeentegids en op de voorpagina gekregen. De zes foto’s die niet in de prijzen zijn gevallen staan ook in de gemeentegids afgedrukt met een eervolle vermelding. Bij de selectie van de winnende foto’s is onder meer gelet op hoe het karakteristieke van de gemeente Tholen is weergegeven. Daarnaast is ook gekeken naar de kwaliteit van de foto.

Eerste, tweede en derde plaats
De winnende foto met maar liefst 253 likes is de foto van mevrouw Nelly de Jager met een prachtige foto, gemaakt tijdens de natte laarzentocht in Sint-Annaland. De tweede winnende foto is een foto van Schotse Hooglanders, gemaakt nabij Sint Philipsland door mevrouw Edith van de Berg. Deze foto heeft op Facebook 190 likes gekregen. De foto van de heer Rien Burgers is op de derde plaats geëindigd met 179 likes. Dit is een foto van molen de Hoop in Tholen, gemaakt in het voorjaar. De winnaars kregen een VVV-cadeaubon en een bos bloemen.

Onderstaande foto’s van de prijsuitreiking zijn gemaakt door Dion Burgers.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

acht − zes =