Popkoor Voix begint weer aan een nieuw seizoen

Onder leiding van Heleen Bout gaat VOIX het nieuwe seizoen in.

Nadat in juli na het laatste optreden op het Zeeuws MontMartje in Oud Vossemeer afscheid is genomen van Ester van der Linde als vaste dirigent van het koor, gaan de leden van popkoor VOIX na een welverdiende vakantie, weer vol goede moed aan de repetities beginnen.
Gelukkig heeft het bestuur al snel vervanging kunnen vinden voor Ester en zal Heleen Bout het dirigeer stokje overnemen.

Als eerste optreden staat “Kerst achter ’t durp” op het programma. Dit evenement heeft vorig jaar december, voor het eerst, plaatsgevonden en werd door deelnemers en bezoekers als een groot succes ervaren.

Dit jaar staat het evenement gepland op zaterdag 16 december. Gezamenlijk met Polyhymnia en The Next zullen enkele nummers worden gezongen. Daarnaast zal er ook nog een optreden met eigen repertoire zijn.
Nieuwe leden

Het koor kan nog steeds nieuwe leden gebruiken. Dus als je zin hebt om in een popkoor te zingen meld je dan aan. Dit kan via onze website www.popkoorvoix.nl . Denk je nu: “ ik weet niet of dit iets voor mij is”, kom dan gerust eens op een repetitieavond kijken en meezingen.
De eerste vier keer kun je dit gratis uitproberen.

De vaste repetitie avond is op maandag van 20:00 – 22:00 uur, in de Gereformeerde Kerk aan de Hofstraat 21, te Oud Vossemeer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier × 3 =