Home Nieuws Poging tot overval winkel Sint-Maartensdijk

Poging tot overval winkel Sint-Maartensdijk

424
0

Twee gemaskerde mannen hebben op vrijdagavond 15 maart kort voor 20:00 uur geprobeerd om een juwelier annex kantoor boekhandel te overvallen aan de markt in Sint-Maartensdijk.

De daders liepen de winkel in waarbij één van hen bij de deur bleef staan. De andere man liep tot achter de toonbank. De eigenaresse was op dat moment alleen in de zaak. Haar echtgenoot hoorde het rumoer in de winkel en kwam direct polshoogte nemen. De dader die op dat moment achter de toonbank stond schrok toen hij de man van de eigenaresse binnen zag komen en richtte een vuurwapen op hem. Kort daarna vluchtte beide overvallers zonder buit de winkel uit.

De politie is op zoek naar mensen die op deze bewuste avond iets verdachts gezien of gehoord hebben op of in de buurt van de markt. Een zoektocht naar de daders leverde niets op.
Op camerabeelden is een rennende man te zien in de omgeving van de markt. Vermoedelijk betreft dit één van de daders. Op dat zelfde moment passeerde er ook twee fietsers. Omdat deze fietsers mogelijk iets gezien of gehoord kunnen hebben, wil de politie graag met hen in contact komen.

Getuigen die meer informatie hebben met betrekking tot deze zaak kunnen contact opnemen via 0900-8844, via het WhatsApp nummer van de politie 06-12007006 of anoniem via 0800-7000. Online uw tip doorgeven kan ook. Ga hiervoor naar de website politie.nl en vul het tipformulier in. Vermeld hierbij zaaknummer: 2019060909

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

elf + acht =