Home Advertentie Pakketten versturen voor je bedrijf? Let dan goed op!

Pakketten versturen voor je bedrijf? Let dan goed op!

472
0

Als jij één of meerdere producten hebt verkocht, moet je pakketten versturen. Het versturen van pakketten is niet altijd even makkelijk en daarom zou het wel handig zijn als je een plek hebt waar je alle informatie vindt die je nodig hebt. Het komt dan maar goed uit dat je bij dit blog terecht bent gekomen. Je vindt bij ons namelijk alle informatie die je nodig hebt om jouw pakketten in goede staat bij je klanten te laten bezorgen. Lees vooral gauw verder hoe je dit voor elkaar krijgt!

Breng je klanten op de hoogte
Je kent ze vast wel: die eindeloze mailtjes over wat er aan de hand is met jouw bestelling. Veel mensen vinden het wat overbodig om op de hoogte te worden gebracht van elke centimeter die hun bestelling aflegt, maar het is tegelijkertijd wel erg handig. We raden je daarom ook zeker aan om jouw klanten vanaf het moment van bestellen telkens op de hoogte te houden van de status van hun pakketje. Door ze in een automatische mailinglijst te zetten, worden ze constant op de hoogte gebracht en zullen vragen over de status van hun bestelling verleden tijd worden.

De juiste verpakking
Het is vervolgens belangrijk dat je jouw pakketten goed en stevig verpakt. We raden je aan om een stevige kartonnen doos te gebruiken voor je bestelling. Dit is uiteraard afhankelijk van de grootte van je bestelling. Als jij kleine producten aan je klanten moet leveren, is het wat overbodig om constant een grote doos te gebruiken, maar in de meeste gevallen moeten omvang en stevigheid voorop staan.

Het is daarnaast aan te raden om de doos wat op te vullen met zaken als bubbeltjesplastic of luchtzakken. Op deze manier weet je zeker dat het verstuurde product tijdens de reis niet beschadigd raakt.

Professionele hulp bij de verzending van je pakketten
Als je hulp nodig hebt bij de verzending van jouw pakketten, raden we je aan om eens een kijkje te nemen bij Shops United. Dit bedrijf neemt namelijk alle zorgen die je hebt omtrent de correcte afhandeling van een bestelling van je over. Door de ruime ervaring in de huidige branche weet dit bedrijf precies wat het moet doen met jouw verkochte items. Kortom, pakketten versturen? Dat kan bij Shops United. Neem gauw contact met ze op of bekijk de website voor meer informatie!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

een + 18 =