Overleden persoon aangetroffen bij Oud-Vossemeer

De hulpdiensten zijn dinsdagmiddag rond kwart voor vijf met spoed uitgerukt naar de Zeedijk bij Oud-Vossemeer nadat er bij de meldkamer een melding was binnengekomen van een persoon te water. Direct nadat de melding was binnengekomen werden de duikgroep uit Tholen en Goes, de brandweer van Sint-Annaland twee ambulances en de politie ter plaatse gestuurd.

De hulpdiensten werden in eerste instantie naar de Vrijberghsedijk in Oud-Vossemeer gestuurd, echter bleek dat dit het foutieve adres was. Na en korte zoekactie en overleg bleek dat het incident aan de Zeedijk was.

Eenmaal ter plaatse werd in de Hikse Kreek aan de Zeedijk een overleden man aangetroffen. De twee ambulances die ter plaatse kwamen konden niet meer betekent voor de man.

Door de politie wordt onderzocht wie de man is en wat de doodsoorzaak is. Er lijkt volgens de politie geen sprake te zijn van een misdrijf. Ter plaatse werd door de technische recherche een onderzoek gestart.

Kort voor de melding werd er door de politie een burgernet bericht verstuurd van een vermissing van een 86-jarige man in de omgeving van Oud-Vossemeer. Mogelijk is de man die dood gevonden werd de vermiste 86-jarige man. De politie heeft dit nog niet bevestigd.

Bron: 112markiezaten.nl

Overleden persoon aangetroffen in de Hikse Kreek bij Oud-Vossemeer

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zeven − 7 =