Home Nieuws Overleden man Oesterdam komt uit Venezuela

Overleden man Oesterdam komt uit Venezuela

814
0

Dinsdagavond 20 oktober is er aandacht besteed in het TV-programma Opsporing Verzocht aan de overleden man welke zaterdagmorgen door vissers is aangetroffen bij de Oesterdam. Eerder maakte de politie al bekend dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Vandaag heeft de politie kunnen vaststellen dat het stoffelijk overschot van een 50-jarige man uit Venezuela is.

Zaterdag is de politie een groot rechercheonderzoek opgestart na het aantreffen van een overleden man bij de Oesterdam. In de loop van de dag werd duidelijk dat de man door een misdrijf om het leven is gekomen. Politiewoordvoerder Willem van Hooijdonk liet in Opsporing Verzocht weten dat de man behoorlijk is mishandeld.

De politie acht het goed mogelijk dat de man op een andere plaats om het leven is gebracht. Mensen die de afgelopen weken iets verdachts hebben gezien in de omgeving van de Bergsediepsluis worden gevraagd contact op te nemen met de politie. Omdat de politie de nabestaanden van het slachtoffer nog niet op de hoogte heeft kunnen stellen, worden geen verdere mededelingen gedaan over de identiteit van het slachtoffer.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in