Overhandiging boek aan 7 stralende burgemeesters

Intro
7 Burgemeesters ontvangen de eerste exemplaren van het boek “De 7 geheimen van Stralende Vrouwen ontrafeld” geschreven door leiderschapscoach Esther Zwaal.
Het is het werk- en leerboekvoor vrouwen die willen leven in een overvloed aan geluk, blijdschap en succes.
De overhandiging is op 22 juni om 16:00 uur in De Reiskoffer in Bosschenhoofd.

Uitwerking
Het eerste boek van Esther Zwaal uit Schijf, De 7 geheimen van Stralende Vrouwen ontrafeld, wordt overhandigd aan de burgemeesters van Zundert, Rucphen, Tholen, Dongen, Geertruidenberg, Reusel – De Mierden en Etten-Leur.
Esther noemt hen voorbeelden van Stralende Vrouwen. “Ik ervaar dat te veel vrouwen worstelen met onzekerheden, angsten en minderwaardigheidsgevoelens en dat is helemaal niet nodig.
Elke vrouw kan een Stralende Vrouw zijn en precies daarom heb ik dit boek geschreven.”

Toelichting en achtergrond
Op 22 juni om 16:00 uur precies start in hotel de Reiskoffer te Bosschenhoofd de boekoverhandiging van het werk- en leerboek voor vrouwen die willen leven in een overvloed aan geluk, blijdschap en succes, aan 7 stralende (voornamelijk) Brabantse burgemeesters.

Het Boek De 7 geheimen van Stralende Vrouwen ontrafeld gaat vrouwen helpen om hun worsteling met onzekerheden, angsten en minderwaardigheidsgevoelens te beëindigen. Het is de overtuiging van Esther dat iedereen invloed heeft op de mate waarin het leven je toelacht en dat veel te weinig vrouwen dat weten.
Dit boek geeft bijzonder waardevolle instrumenten voor een leven in overvloed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 × 5 =