Home Nieuws Zeeuws Heldenfond verhandigt toekenning aan De Speelkrael/Zorgkrael in Scherpenisse

Zeeuws Heldenfond verhandigt toekenning aan De Speelkrael/Zorgkrael in Scherpenisse

1208
0

Op woensdag 8 september werden door Harry van der Maas (gedeputeerde Provincie Zeeland), Marga Vermue-Vermue (voorzitter VZG) en Sandra Jetten (directeur Oranje Fonds) namens het Zeeuws Heldenfonds symbolisch een toekenning overhandigd aan De Speelkrael/Zorgkrael in Scherpenisse.

Speeltuinvereniging De Speelkrael en de Zorgkrael hebben de handen ineen geslagen om samen een plek te vormen in de vorm van een speeltuin, accommodatie en mini-zorgloket. Het doel hiervan is om ontmoetingen in het dorp mogelijk te maken, hulpvragen te bundelen en door te verwijzen. Dankzij de toekenning van het Zeeuws Heldenfonds kunnen deze ideeën verder vorm krijgen.

Het doel van Het Zeeuws Heldenfonds is om Zeeuwse sociale initiatieven een steuntje in de rug met te bieden om mensen te stimuleren om samen actief te zijn en dingen te doen voor hun dorp of stad. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Het opknappen van ontmoetingsplekken, projecten voor mantelzorgers of initiatieven rondom toeleiding naar onderwijs en werk, Kijk voor meer informatie hiervoor is te vinden op: oranjefonds.nl/zeeuws-heldenfonds

De overhandiging vond plaats aan de Beatrixlaan in Scherpenisse.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in