Home Nieuws Oud-wethouder bezorgd over kermis

Oud-wethouder bezorgd over kermis

697
1

De kermis in Sint Maartensdijk is weer begonnen. Sommige mensen zijn blij dat hij er weer is, maar anderen hebben hun bedenkingen. Zo ook oud-wethouder Jan Oudesluis.

Hij is niet blij dat er nu een kermis is in een periode met het Corona-virus. Er zijn wel genoeg aanpassingen gedaan maar de kans voor het overdragen van het virus is nog steeds groot, aldus de oud-wethouder. Hij heeft een mail naar de burgemeester gestuurd en een gesprek met haar gehad.

De burgemeester hoopt dat men zich aan de adviezen houdt.

1 reactie

  1. Met dit warme werkomstandigheden gaan weinig mensen naar de kermis en liever naar het strand. En bovendien is de kermis ondernemer een Thoolse ondernemer die zorgt zelf voor de regels voor Corona veiligheid en toezicht. Ik denk dat de waterkant besmetttelijker is, en die wordt ook niet afgesloten. Het is ook een keuze aan de bezoekers zelf of men wel of niet thuis blijft. Moest vrijdagmorgen vroeg in het ziekenhuis te Roosendaal zijn, op de terug weg hebben we er 3x overgedaan om thuis te komen, zowel A58 als vanaf de A4 richting Tholen file, allemaal richting het strand.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

drie + 3 =