Organisatie Feestcafé Tholen luidt noodklok

de organisatie van Feestcafé Tholen meld dat er al langere tijd te weinig bezoekers op de feestavonden komen om de financiën omtrent de zaalhuur en drankjes te kunnen bekostigen.

“Tot op heden is het de organisatie niet gelukt om meer bezoekers te krijgen en vandaar dat er is besloten dat als op 12 mei het bezoekersaantal weer tegenvalt dat wij genoodzaakt zijn om Feestcafé te stoppen” Aldus de organisatie. Dit zal dan gebeuren na het 5 jarig jubileumfeest op 8 september. De organisatie hoopt natuurlijk op voldoende bezoekers aankomend Feestcafé zodat ze deze beslissing niet hoeven te maken en door kunnen blijven gaan met de Feestcafé avonden.

Aanstaande zaterdag, 12 mei 018, is Feestcafé er weer voor mensen met een beperking met deze keer als thema brillenparty. Feestcafé heeft als doel om iedereen veilig uit te kunnen laten gaan en te laten genieten van een feestje. De locatie hiervoor is het sport- en gemeenschapscentrum Meulvliet te Tholen, Zoekweg 8, 4691 HT. Het feest begint om 19.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De DJ’s zorgen hierbij voor de gezellige muziek. Entree bedraagt 2,50 euro en muntjes zijn te koop voor drie stuks voor vijf euro. Het volgende feestcafé is ons jubilieumfeest op 8 september.

Voor meer informatie kunt u lid worden van de Facebookpagina van Feestcafé Tholen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 × 2 =