Optreden The Havanas

Heeft u zin in een gezellige avond met toegankelijk muziek van de jonge band The Havanas? Kom dan op vrijdagavond 26 mei naar het café “Het Zwijnshoofd” in Bergen op Zoom. De band bestaat uit 4 enthousiaste muzikanten, Pim Aarden op drums, Isca de Wit op basgitaar, Sander Poleij op toetsen en leadzanger /gitarist, Joris Smit.

Zij oefenen 2 x per week in hun eigen studio bij Joris Smit in Tholen. De mannen zijn ambitieus en willen verder in de muziek. Pim, Isca en Joris gaan na hun studie naar het conservatorium om zich verder te ontwikkelen in de muziek. Ze spelen vooral eigen repertoire, die naar eigen zeggen “jong en oud” aanspreekt en vullen dit aan met covers in een eigen “Havana jasje”. De Havanas staan voor een warme en gezellige sfeer en bovenal het plezier dat muziek maken hen oplevert.

Misschien heeft u ze al gehoord of gezien bij Koningsdag in Bergen op Zoom of bij het Zuidwaterlinie festival. Zo niet, kom dan naar Het Zwijnshoofd, het wordt een speciale avond, want de leadzanger Joris S wordt deze avond beoordeeld door de examencommissie van zijn huidige opleiding, waar hij nu afstudeert voor muzikant/producer.

Veel publiek werkt altijd goed en zou welkom zijn, toegang is gratis! Ze spelen van 21.00 uur tot 22.00 uur. Voor meer info kunt u mailen naar: thehavanas.band@outlook.com of via hun Facebook pagina:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − 7 =