Oproep kranslegging tijdens de 4 mei herdenking 2019

Op 4 mei om 20.00 uur staat Nederland even stil. Zo ook in Tholen, in het wandelpark nabij de Vossemeersepoort in Tholen. Alle inwoners van de gemeente Tholen, jong en oud,zijn uitgenodigd deze plechtigheid bij te wonen. Ook dit jaar vindt de kranslegging op afroep plaats. Geïnteresseerden kunnen zich hiervoor aanmelden.

Aanmelden
De gemeente vraagt inwoners, verenigingen of instanties die bloemen/kransen willen leggen zich vooraf te melden bij de gemeente Tholen. Mail uw gegevens naar communicatie@tholen.nl,t.a.v. mevrouw M. Teeuw of telefonisch via 14 0166. Wij verzoeken u vriendelijk uiterlijk 29 april 2019 uw gegevens door te geven.

Uiteraard kunt u ook na de plechtigheid in stilte uw bloemen/krans leggen.

Vrijheid
Tijdens de Nationale Herdenking herdenken wij allen – burgers en militairen – die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbrekenvan de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesoperaties. Juist omdat Nederland in de periode 1940-1945 onderdrukking heeft gekend, zetten wij ons in voor vrijheid in andere landen in de wereld. Sinds 1947 is Nederland betrokken geweest bij vredesmissies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 − 8 =