Home Nieuws Openstellingsacties tegen lockdown in Tholen

Openstellingsacties tegen lockdown in Tholen

639
0

In het landelijke nieuws zijn sinds deze week berichten te volgen van ondernemers die aankomend weekend de deuren openen. Zij willen hiermee begrip vragen voor de moeilijke situatie waarin zij door de coronamaatregelen verkeren. De Zeeuwse burgemeesters laten in een gezamenlijke verklaring weten begrip op te kunnen brengen voor deze situatie en de openstellingsacties, waarmee de ondernemers hun mening over de maatregelen duidelijk willen maken. Deze gezamenlijke reactie leest u in de bijlage.

Burgemeester Sijbers is blij met deze Zeeuwse lijn. “Ik wil er zijn voor onze inwoners en onze ondernemers. Mochten er in onze gemeente zaken open gaan, dan ben ik niet voornemens daar zaterdag handhavend tegen op te treden. Veel Nederlanders shoppen nu over de grens, gaan daar uit eten; dat doet pijn.” Wel benadrukt ze nogmaals het volgen van de algemene maatregelen, zoals het dragen van een mondkapje, hygiëne en het houden van afstand.

Ondernemers die aan willen sluiten bij de actie kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar: vergunningen@tholen.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

2 + twintig =