Opening Autismepraktijk Sint-Maartensdijk

De nieuwe vestiging van Autismepraktijk Tholen, naast de bestaande locatie in Tholen, is zaterdagmorgen in St-Maartensdijk officieel geopend door de burgemeester mevrouw G.J. van de Velde-de Wilde door een vrolijk gekleurd lint door te knippen. De burgemeester prees vooral het initiatief om ook in tijden die soms best moeilijk zijn de durf te hebben om stappen vooruit te zetten en dit zeer belangrijke werk verder uit te breiden.

Het pand aan de West Vest is stevig aangepakt en het resultaat mag er dan ook zijn. Mooi strak en met veel smaak ingericht in prettige lichte kleuren, geeft direct een fijn en rustgevend gevoel.

APT was aanvankelijk opgezet door Ilse van Vliet en werkzaam met bureau in Tholen, maar met de uitbreiding is nu ook Patricia de Jager als partner/collega toegetreden.
Ilse is afgestudeerd als klinisch kinder- en jeugdpsycholoog aan de Erasmus universiteit en Patricia is psychosociaal therapeut.

De praktijk werkt uitsluitend op afspraak.
Wie meer te weten wil komen over wat het allemaal inhoudt, kan uitgebreid kijken op de website van : www.autismepraktijktholen.nl

Wij allen wensen de beide dames een heel prettige toekomst toe met hun prachtige en zeer interessante werkzaamheden.

Foto’s: Rien Burgers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

12 − 5 =