Home Nieuws Opbrengst Vaderdagactie 2021 Vrienden van Siem

Opbrengst Vaderdagactie 2021 Vrienden van Siem

651
0

Zaterdag 19 juni werden de bestellingen van de Vaderdag actie georganiseerd door stichting Vrienden van Siem geheel op gepaste afstand opgehaald bij de pop-up locatie in het clubgebouw van SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en IJsclub Sint-Annaland. Daarnaast zijn er ook door verschillende bezorgers pakketten bezorgd bij kopers van een of meerdere pakketten.

In de periode van 29 mei tot 16 juni konden er namelijk twee soorten pakketten met leuke producten worden besteld voor het goede doel. In het pakket zaten als extraatje ook verschillende cadeaubonnen van lokale ondernemingen. De ondernemingen doneren een percentage wanneer deze bonnen worden ingeleverd. Wilt u hier nog aan bijdragen? Lever dan uw cadeaubonnen in!

Voor deze actie zijn weer vele sponsorbijdragen ontvangen, 18 Thoolse bedrijven hebben ieder op een eigen manier meegeholpen aan deze actie.

De opbrengst van de actie werd bekendgemaakt in de pop-up locatie door twee vrijwilligers, Dennis en Jorick. Doordat nog niet duidelijk is wat er met de cadeaubonnen opgehaald wordt, zal het uiteindelijke bedrag later bekend gemaakt worden. De actie heeft voorlopig een bedrag van €1000,- opgeleverd voor de goede doelen van 2021, het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed te Rotterdam!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien − veertien =