Zaterdag 8 mei werden de bestellingen van de moederdagactie van stichting Vrienden van Siem geheel op gepaste afstand opgehaald bij de pop-up locatie in het clubgebouw van SSV Prinses Juliana Sint-Annaland en IJsclub Sint-Annaland.
Daarnaast werd er ook door verschillende bezorgers pakketten bezorgd bij de mensen thuis. In de periode van 22 april tot 5 mei konden er namelijk twee soorten pakketten worden besteld voor het goede doel, één pakket advocaat met slagroom en één houten hart met “Jij bent leuk!” en een pakket met een mooi gegraveerd glas en twee wijntjes.
Tijdens de actie zijn er ook vele sponsoringen ontvangen, 15 lokale bedrijven hebben ieder op een eigen manier meegeholpen aan deze actie. Hartelijk dank hiervoor!
De opbrengst van de actie werd bekend gemaakt in de pop-up locatie door de drie vrijwilligers Wilko, Dennis en Jaco. De actie heeft uiteindelijk een bedrag opgeleverd van €1500,00 voor de goede doelen van 2021: het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed te Rotterdam.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in