Home Nieuws Opbrengst activiteiten Vrienden van Siem 2020-2021

Opbrengst activiteiten Vrienden van Siem 2020-2021

1419
0

Stichting Vrienden van Siem hield gisteravond de “Streamers van Siem” in samenwerking met Brasserie de Zeester, Uitjeinjouwstad.nl en JP Webontwerp! Een mooie avond gepresenteerd door ambassadeurs Jolanda Bazen en Wim Wisse, waarin zowel fysiek als online kon worden teruggeblikt op de afgelopen periode. Dit werd gedaan met een video van Luizter en Zandprinses Rosa van der Vijver. Daarnaast werd ook het totaalbedrag van de periode 2020-2021 bekend gemaakt door Burgemeester Sijbers en Zeeuwse Sien.

Ondanks de beperkingen heeft de stichting door verschillende evenementen, acties en giften in de periode 2020-2021 het uiteindelijke bedrag van €52.500 opgehaald voor het Bravis ziekenhuis te Bergen op Zoom, te Roosendaal en het Familiehuis Daniel den Hoed! Met deze gelden zal zoals zaterdag is laten zien verschillende tastbare projecten worden verwezenlijkt die het verblijf voor de aanwezige patiënten dragelijker moet gaan maken.

Later op de avond onthulden de stichting het nieuwe goede doel waar ze dit jaar geld voor gaan inzamelen. Dit is het Van Weel-Bethesda Ziekenhuis, afdeling oncologie geworden in Dirksland. Ook voor dit doel hoopt de stichting zo veel mogelijk geld op te halen en hun doel een hoofdkoelapparaat te kunnen realiseren.

Verder was het evenement gevuld met verschillende rondes bingo met prachtige prijzen, zorgde Zeeuwse Sien voor de lach op de gezichten van de aanwezigen en was er ook nog een andere muzikale invulling door Marieke & Pieter ten gehore gebracht. Het evenement levert al het eerste bedrag op voor het nieuwe goede doel, namelijk €1500.-!

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in