Home Nieuws Onze burgemeester was weer te gast in de studio

Onze burgemeester was weer te gast in de studio

1009
0

Donderdag 2 december was burgemeester Marleen Sijbers te gast in het programma Tholen in het Nieuws en kon zij antwoord geven op de vragen die Laban Hage had verzameld.

De burgemeester reageerde op haar open brief die deze week gepubliceerd werd in de lokale bladen, waarop zij zowel positieve als ook wel negatieve reacties heeft ontvangen. Natuurlijk benadrukte zij nogmaals het feit dat iedereen een vrije keuze heeft over het wel of niet gevaccineerd te worden.

De ‘horeca’ (maar ook sportverenigingen met horeca) heeft nog steeds de mogelijkheid om een vergoeding van €300,00 aan te vragen als een kleine tegemoetkoming voor de kosten van corona-maatregelen.

Boostervaccinaties worden mogelijk in Tholen in de Meulvliet en van medio december in Sint-Maartensdijk in de Haestinge. Afspraken moeten gemaakt worden via het telefoonnummer 0800 7070. Of klik hier. Prikken zonder afspraak kan nog steeds voor de 1e of 2e vaccinatie.

Komend weekend is het de verjaardag van Sint Nicolaas. Vier het wel maar beperk het aantal gasten in huis!

Deze week waren de diverse commissievergaderingen van de gemeente Tholen en vandaag was er een extra vergadering van de commissie Bestuurszaken. Daar werd door de directeur Brandweer vanuit de Veiligheidsregio Zeeland uitleg gegeven over het  beleidsplan veiligheid.

De Haringvlietbrug (incl parallelweg) is wederom afgesloten tussen maandag 6 december 21.00 uur tot dinsdag 7 december 05.00 uur. Omleidingen zijn aangegeven.

Op maandag 6 december 12.00 uur wordt een NL-allert testbericht uitgezonden via de gebruikers van een mobiele telefoon. Heeft u dat nog niet ingesteld, doe dat alsnog voor maandag a.s. Nadere informatie vind u op www.zeelandveilig.nl/nl-alert/

Donderdag 9 december is het de laatste gemeenteraadsvergadering van 2021 en het is de één na laatste raadsvergadering voor de verkiezingen in Maart 2022.

De burgemeester deed nog een oproep om aandacht te geven tijdens de komende feestdagen aan de eenzame medeburgers, in onze familie, onze straat of zelfs de sportclub.

De uitzending is hieronder nogmaals te beluisteren en tijdens de reguliere herhaling van Tholen in het Nieuws op zaterdag 4  december tussen 12.00 en 14.00 uur.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in