Ontwikkeling natuurspeelplek Sint-Maartensdijk

Al diverse keren is er gesproken over de aanleg van een natuurspeelplek ook wel speelbeleving genoemd in de Julianastraat in Sint-Maartensdijk.

Helaas is het tot heden toe de Dorpstafel Sint Maartensdijk Scherpenisse nog niet gelukt om dit te realiseren. Echter geven ze de moed niet op en achter de schermen wordt er hard gewerkt om toch nog naar een oplossing te zoeken. En met enige trots kan de dorpstafel melden dat er nu een concept-ontwerp is van een natuurspeelplek voor de Julianastraat. In samenwerking met Stadlander is er door KrachtigBuiten en BTL een ontwerp gemaakt voor de aanleg van een natuurspeelplek. Deze natuurspeelplek zal kunnen worden gebruikt totdat de plek bebouwd gaat worden.

Plan is dat deze meeverhuist met de ontwikkeling van Smerdiek-West totdat er een definitieve natuurspeelplek ingericht kan worden.
De dorpstafel wil U graag informeren over deze ontwikkelingen en wil graag uw mening, ideeën, enz horen om deze mee te nemen in de definitieve planvorming.

Hierna gaan ze zo snel mogelijk aan de slag. Hierbij wordt U dan ook uitgenodigd voor de informatieavond op woensdag 7 juni in Haestinge en de aanvang is 19:30 uur.

Iedereen die hiervoor belangstelling heeft is van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 × drie =