Onthulling van 2 Palliatieve Zorgkamers

Afgelopen vrijdagavond 26 mei was het dan zover om af te reizen naar het Maasstad ziekenhuis te Rotterdam. Met een groep van vrijwilligers, relaties, sponsoren en prominenten werd iedereen rond 18:30 uur verwelkomd door een aanwezige delegatie van maasstad ziekenhuis in hun Maasstadzaal.

Onder het genot van bakkie koffie en thee met nog wat lekkers erbij werd er een toespraak gehouden en was er een bijzondere fotoreportage te zien van de kamers in eerdere staat en hoe ze zijn geworden op de afdeling oncologie /hematologie. Hierna mochten iedereen in groepen naar de 2 palliatieve zorgkamers toe om deze officieel te openen en te bezichtigen.

Burgemeester G.J. van de Velde-de Wilde van de gemeente Tholen was bereid gevonden om op haar vrije avond mee af te reizen en kreeg dan ook de eer om samen met een delegatie van het bestuur de oranje strik door te knippen en als eerste de kamer toe te treden en te bezichtigen. Deze zijn compleet gerealiseerd, ontworpen en ingericht door ingezamelde gelden vanuit Stichting Vrienden van Siem.

Op beide kamers kunnen de patiënten van de afdeling oncologie zich terugtrekken met hun naaste familie. Alle aanwezige mensen waren zeer onder de indruk van dit bijzonder gerealiseerde project binnen het Ziekenhuis op de afdeling oncologie. Door de grote inzet van de vele vrijwilligers, relaties, sponsoren en prominenten kreeg de stichting vrienden van Siem als blijk van waardering een bijzondere oorkonde uitgereikt van de delegatie Maasstad ziekenhuis.

Bij terugkomst in de maasstadzaal sloten werd deze indrukwekkende avond afgesloten met een hapje en drankje. Rond 20:00 uur vertrokken de leden van de stichting met zeer voldaan gevoel weer richting Sint- Annaland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

4 − twee =