Home Nieuws Online thema-avond ‘Wonen’

Online thema-avond ‘Wonen’

1333
0

Zijn Tiny Houses de oplossing voor de krapte op de Thoolse woningmarkt? Kunnen starters of eenverdieners nog wel een woning kopen? Kun je nog wel wonen in de kern waar je opgroeit? Zomaar wat vragen die leven bij Thoolse inwoners. Of ze nu starter zijn op de woningmarkt of doorstromer.

Op 1 februari organiseert SGP Tholen een online thema-avond over ‘Wonen’. Vanuit Studio SGP Tholen gaat zij in gesprek met kenners van de Thoolse woningmarkt over kansen voor starters, bouwen in de Thoolse kernen en de huidige woningprijzen.

Tijdens de thema-avond zal Marion Vogelaar meer vertellen over financiering voor starters. Arie Knulst, makelaar bij Leunis Makelaars, gaat in gesprek over de ontwikkeling van huizenprijzen en de krapte op de woningmarkt. Of bouwen alleen de krapte op de woningmarkt gaat oplossen? Daar verschillen de meningen over. Nieuwe manieren van bouwen of specifieke woningen kunnen weleens uitkomst bieden. Paul Timmermans, eigenaar van Timek, heeft veel ervaring met een nieuwe woonvorm: Tiny Houses. Tijdens de thema-avond zal Paul Timmermans hier meer over vertellen.

Ook de rol van de gemeente komt aan bod. Wethouder Peter Hoek zal de kansen schetsen voor de langere termijn, zoals bouwen in alle kernen en welke rol van betekenis gemeente Tholen hierin kan betekenen.

Ben je starter op de woningmarkt? Wil je doorstromen, maar vindt je geen woning? Kijk dan op 1 februari mee tijdens de thema-avond. De thema-avond begint om 19.00 uur en is te volgen via de website van Cannect: live.cannect.nl. Heb je een vraag over het thema wonen en wil je deze graag beantwoord krijgen tijdens de thema-avond? Je kunt je vraag mailen naar r.muijt@sgp-tholen.nl.

20220201_SGP Online Thema-avond 1.2

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in