Online enquête over herinrichting Grindweg

In het najaar van 2017 wil de gemeente Tholen een reconstructie van de Grindweg uitvoeren. Daarbij wordt gekeken naar de oversteek voor voetgangers en fietsers, plaatsing van bushaltes en het verbeteren van de verkeersveiligheid op het kruispunt Grindweg/ Julianastraat. Om de mening van bewoners en gebruikers over de inrichtingsplannen te weten te komen, wordt een online enquête uitgevoerd. Deze is tot 1 september 2017 in te vullen.

Aandachtspunten
Aanleiding van de herinrichting van de Grindweg is de wens om de oversteek voor voetgangers en fietsers van en naar de wijk Vestetuin te verbeteren. Daarnaast wordt ook de toegankelijkheid van de Prins Bernardstraat voor voetgangers en fietsers verbeterd. Door de reconstructie zullen de bushaltes aan de Grindweg aan de huidige toegankelijkheidseisen moeten gaan voldoen. Hiervoor is onvoldoende ruimte op de huidige locatie. Daarom is gekozen de bushaltes richting het parkeerterrein Terreplein te verplaatsen. Tenslotte voorziet het plan ook in het verbeteren van de verkeersveiligheid op het kruispunt Grindweg / Julianastraat.

Mening inwoners gewenst
Voordat de schop in de grond gaat, wil de gemeente graag de reactie ontvangen van bewoners / gebruikers op het concept inrichtingsplan van de Grindweg. Hiervoor is een enquête opgesteld, welke wordt uitgevoerd door NXXS ingenieurs en adviseurs. De ontwerptekening van het gebied en bijbehorende reactieformulier kunnen tot 1 september worden ingezien en ingevuld op de volgende website: http://www.nxxs.nl/project-enquete

Enquête op papier
Mochten inwoners de tekening en enquête op papier willen ontvangen, dan kunnen ze bellen met de gemeente Tholen, telefoonnummer 140166: een concepttekening, enquêteformulier en antwoordenvelop worden dan toegestuurd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 + acht =