Ondertekening aannemingsovereenkomst Zwembad de Spetter

Op 21 juli 2017 is door Martijn van Sabben (directeur van Aannemingsbedrijf Fraanje BV) en burgemeester Ger van de Velde- de Wilde (namens de gemeente Tholen) een aannemingsovereenkomst getekend voor de renovatie van Zwembad De Spetter. Aan portefeuillehouder Kees van Dis en zwembadmanager Paco Telderman werd het bouwbord overhandigd.

Aannemingsbedrijf Fraanje en de gemeente Tholen hebben de afgelopen maanden in bouwteamverband het definitief ontwerp van de renovatie uitgewerkt. Fraanje heeft daarbij een beroep gedaan op de expertise van Delta Techniek uit Sint-Philipsland, Gebr. Moerland uit Sint-Annaland en Lotec uit Eindhoven.

Aanpassingen
De zwembadinstallatie wordt volledig vernieuwd, de bassins worden gerenoveerd en opnieuw gecoat, de gebouwen worden functioneel aangepast en gerenoveerd en het zwembadterrein wordt opnieuw ingericht. Op de daken van de gebouwen komen zonnecollectoren te liggen.

Oplevering
De uitvoering start op 11 september a.s., kort na de sluiting van het zwembadseizoen. Uiterlijk 31 maart 2018 levert Fraanje het werk op, zodat de installaties nog enkele weken proef kunnen draaien. Op Koningsdag 27 april wordt het gerenoveerde zwembadcomplex feestelijk in gebruik genomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

8 + 18 =