Officiële opening Loket Maatschappelijke Dienstverlening

In Dienstencentrum Loods 3 van het Leger des Heils vond dinsdag 3 april de officiële opening plaats van het Loket Maatschappelijke Dienstverlening.

In de toespraken van Wethouder Peter Hoek en de veldsecretaris van het Leger des Heils Richard de Vree werd duidelijk verteld wat het doel is van dit mooie initiatief.
Het Leger des Heils gaat in samenwerking met de Gemeente Tholen en Stadlander van start om zo veel als mogelijk op meerdere fronten actief te zijn.

U kent reeds de Kringloopwinkel waar u voor vele spullen terecht kunt en dit voor lage prijzen, maatschappelijke dienstverlening zoals bijvoorbeeld geen geld voor kleding of meubels, kom gerust langs voor een gesprek.

Vragen over een uitkering, schulden en wilt u met iemand praten, maak gerust een afspraak.
Heeft u problemen met de Nederlandse taal, dan is het mogelijk via het “Project Taalmaatje” op weg te worden geholpen.

Zo is er het Crea Café, kunt u samen Bijbellezen, een Pastoraal gesprek of genieten in ‘t Trefpunt voor een kopje koffie of thee, u bent meer dan welkom in Loods 3 in Sint-Maartensdijk.

Stadlander heeft voor de toekomstige Klussendienst een kleine handige gebruikte “Klussenbus” geschonken, zodat ook hiermee weer een extra dimensie wordt toegevoegd aan deze prachtige organisatie.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

17 − acht =