Home Nieuws Nieuw Jeugdgevolg op Grôôt Pesôôt

Nieuw Jeugdgevolg op Grôôt Pesôôt

455
0

De spanning was afgelopen zaterdag van de gezichtjes van alle deelnemers aan het Endjesdurpbal af te lezen, wie zijn dit jaar de gelukkigen en mogen zich jeugdprinsesje, jeugdnarretje, jeugdboertje of jeugdpliessie noemen?

In een goed gevuld Café de Hoop werd er flink op los gefeest en gehost. Prins Kevin en zijn gevolg kozen namelijk het jeugdgevolg voor de komende Woaidaehen. Twaalf Luusjes hadden zich opgegeven en enkel degenen die het beste polonaise konden lopen, het hardst het nieuwe liedje mee konden zingen en het beste konden hossen maakte kans om vier weken lang op pad te gaan met de prins, nar, boer en pliessie.

Na optredens van hofband Luuze Leven en Bentje Betoetert maakte Boer Neuze eindelijk een eind aan de spanning en maakte de winnaars bekend. Denna de Vogel werd gekozen als prinsesje, zij heet de komende weken Prinses Dientje. Britt van Bale zal als Nar Britt de boel op stelten zetten. Nikkie van Aart is Boerin Nikkie en Nicholas Verhoeven zal als Pliessie Nic over de veiligheid van alle Luusjes waken!

Vrijdagavond 7 februari zal het nieuwe Jeugdgevolg zich voor de eerste keer tonen op de carnavalsviering van Jeugdhonk Jong Vosmaer. De dag erna zijn ze te gast op het nieuwe evenement ‘Crème de la Kraem’.

Foto: Het nieuwe Jeugdgevolg voor de Woaidaehen 2020 is op het Endjesdurpbal gekozen.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

20 − achttien =