Nachtafsluiting afrit Hoogerheide door werkzaamheden

A4: Nachtafsluiting afrit (30) Hoogerheide door werkzaamheden (richting Middelburg/Antwerpen) op 29 april

Rijkswaterstaat gaat werkzaamheden uitvoeren aan afrit (30) Hoogerheide van de A4 komende uit Bergen op Zoom in de richting van Middelburg en Antwerpen. De werkzaamheden vinden plaats van zaterdag 29 april 01.30 uur tot 08.30 uur. Hierdoor is afrit tijdelijk afgesloten voor alle verkeer. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 10 minuten.

Afsluiting
A4 afrit (30) Hoogerheide komende vanuit Bergen op Zoom in de richting van Middelburg en Antwerpen.
– Zaterdag 29 april van 01.30 uur 08.30 uur.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Variabel Onderhoudscontract 2017 dat Rijkswaterstaat laat uitvoeren. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden

U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

18 − zes =