Home Nieuws Na een vakantiestop was de burgemeester weer te gast in de studio

Na een vakantiestop was de burgemeester weer te gast in de studio

1240
0

Burgemeester Marleen Sijbers beantwoordde vandaag 16 september weer de vragen, die Laban Hage had verzameld, in het programma “Tholen in het Nieuws”. Het gesprek werd afgewisseld met fijne muziek.

De burgemeester gaf een korte impressie van haar zomervakantie die voor een groot deel in de natuur van Frankrijk en Spanje heeft plaatsgevonden.

Omdat de tweede kamer nog in debat zit over de coronapas en de voorgestelde controles, kon de burgemeester daar nog niets definitiefs over zeggen. Verder gaf zij nog toelichting op diverse onderwerpen die met de economische situatie van ondernemers te maken heeft.

Er zijn nog twee vaccinatielocaties, te weten 21 september in Haestinge en op 23 september Dorpshuis De Wimpel Sint-Philipsland en dat kan zonder afspraak tussen 16.00 en 18.00 uur.

De burgemeester gaf een terugblik op de officiele opening van de Kaoie in Sint-Maartensdijk.

Zaterdag jongstleden heeft de burgemeester 2 koninklijke onderscheidingen mogen uitreiken. Zij benadrukte nogmaals de mogelijkheden die er zijn om een aanvraag in te dienen voor een onderscheiden.

Wat is ons beeld van Tholen in 2040? Die vraag is gesteld aan de bewoners en ondernemers/organisaties en als je daar over mee wilt praten komen hiervoor de mogelijkheden (zie de gemeentelijke website tholen.nl).

Van 17-25 september is de Nationale Sportweek en hier organiseren we de Thoolse fietstocht kan op eigen gelegenheid worden afgelegd vanaf diverse opstapplaasten.

Donderdagavond vond de afsluitende avond plaats van de Avond4daagse die door Tholen Sterk is georganiseerd.

Alle vergaderingen van de gemeente blijven wij uitzenden ook al vergaderen zij vanaf nu in principe fysiek in de raadszaal.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in