Home Nieuws Mysterie rond dode man

Mysterie rond dode man

578
0

De politie heeft meer informatie achterhaald over de dode man die op zaterdagochtend 17 oktober 2020 werd gevonden bij de Bergesediepsluis aan de Oesterdam. De identiteit van het slachtoffer léék bekend, maar levert extra vragen op.
Onderzoek naar de vingerafdrukken van het slachtoffer wees uit dat hij Orlando Jaimes zou zijn, een 50-jarige man uit Venezuela die tussen 2005 en 2009 in België woonde. Uit navraag bij de Venezolaanse autoriteiten blijkt echter dat de man toch iemand ánders moet zijn. Hij maakte, in elk geval in die periode 2005-2009, gebruik van een valse identiteit. De echte Orlando Jaimes is al eerder overleden.

Om herkenning te bevorderen, geeft de politie foto’s van de onbekende man vrij. Eén daarvan komt van het vervalste paspoort van ‘Orlando Jaimes’ en is dus van al vijftien jaar geleden. De andere foto is van de man zoals hij na zijn overlijden is gevonden.

De vraag staat dus opnieuw open: wie is de gevonden man? Hij had diverse verwondingen, waaronder in het gezicht, zeer vermoedelijk als gevolg van ernstige mishandeling.
Het slachtoffer had een normaal postuur en was zo’n 1.73 meter lang. Mogelijk is hij ergens anders om het leven gekomen en is zijn lichaam naar de latere vindplek vervoerd en daar achtergelaten.

Getuigen
De politie is nog altijd op zoek naar getuigen in deze zaak. Heeft u op of rond de Oesterdam iets verdachts gezien die zaterdagochtend 17 oktober, of wellicht eerder? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem met meld misdaad anoniem op 0800-7000.

Klik hier om de vrijgegeven foto van de man te bekijken de foto kan als schokkend worden ervaren

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijf + tien =