Home Nieuws Mondelingen vragen fractie CDA inzake Zeeuwse Muziekschool

Mondelingen vragen fractie CDA inzake Zeeuwse Muziekschool

397
0

Tijdens de raadsvergadering van 17 juni 2021 hebben we als raad gesproken over de Zeeuwse muziekschool. Tijdens dit debat en eerder in een brief heeft de wethouder aangegeven dat de eerst volgende datum om een besluit te nemen 1 juli 2022 is. We wachten momenteel op de resultaten van een onderzoek. De resultaten zouden, volgens onze laatste informatie, in het eerste kwartaal van dit jaar opgeleverd worden.

De fractie stelde onderstaande vragen aan het college:

  1. Wanneer krijgen wij als raad de resultaten van het onderzoek dat is toegelicht tijdens de informatieve raad van 18 november 2021? Klopt onze informatie dat dit onderzoek opgeleverd zou worden in het 1e kwartaal van dit jaar? Zo ja, Waarom is dit niet gebeurd?
  2. In de actie- en besluitenlijst van de raadsvergadering van 17 juni 2021 staat dat de wethouder in het eerste kwartaal van 2022 met een voorstel naar de raad komt. Kan het college aangeven waarom er geen voorstel is aangeleverd?
  3. De volgende raadsvergadering is onze laatste vergadercyclus voor 1 juli. Staat dit onderwerp voor aankomende commissie/raad op de agenda?

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

twee × twee =