Home Nieuws Mogelijkheden Bieb in de buurt punten Tholen

Mogelijkheden Bieb in de buurt punten Tholen

714
0

Sinds maandag 18 mei is de vestiging in Sint-Annaland geopend met beperkte openingstijden. Hier zijn wij én veel leners erg blij mee. Vanaf maandag 8 juni zullen we een aantal services aanbieden vanuit Bieb in de buurt punten op het eiland Tholen.

Mogelijkheden in de Bieb in de buurt punten op Tholen:
In Bieb in de buurt Tholen wordt voor leden vanaf maandag 8 juni de Afhaalbieb gestart.
Momenteel staan er geen boekenkasten in het atrium. Wel kunnen er materialen gereserveerd worden via de website van de Bibliotheek www.bibliotheekoosterschelde.nl. Deze materialen kunnen op vaste momenten worden afgehaald op maandag, woensdag of vrijdag van 10.00-11.00 uur. Ook kunnen er op deze momenten materialen worden ingeleverd. Voor niet-leden is het mogelijk om een verrassingstas met Bieb in de buurt boeken klaar te laten zetten. Deze tas kan, indien met voorkeur voor genre, besteld worden via bidbtholen@bibliotheekoosterschelde.nl.

Bieb in de buurt Oud-Vossemeer zal openen met beperkte openingstijden (dinsdag 15.00-16:30 uur en donderdag 19.00-20.00 uur).

Bieb in de buurt Sint-Maartensdijk gaat nog niet open, maar gereserveerde boeken zullen aan huis bezorgd worden. Reserveren kan dus weer voor deze locatie.

In Bibliotheek Sint-Annaland kunnen er materialen geleend en ingeleverd worden. De openingstijden zijn beperkt namelijk maandag en donderdag 16.15-17.15 uur en maandagavond 18.00-20.00 uur.

De Bieb in de buurt punten Anna-Jacobapolder, Poortvliet, Scherpenisse, Sint-Philipsland en Stavenisse zullen voorlopig gesloten blijven. Vragen? Stuur dan een mail naar bidbtholen@bibliotheekoosterschelde.nl.

Alles verloopt volgens de richtlijnen van het RIVM. Dit houdt in dat boeken na het inleveren ook nog minimaal een dag blijven staan om mogelijke verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.
Voor de exacte openingstijden én mogelijkheden, kijk op onze website: www.bibliotheekoosterschelde.nl

Gelukkig blijft de digitale Bibliotheek open met ruim 28.000 e-books voor kinderen en volwassenen van de online Bibliotheek. Of probeer eens een luisterboek: download de gratis LuisterBieb-app met ruim 3.700 luisterboeken voor alle leeftijden (ook peuters en kleuters). Voor iedereen, dus ook als je geen lid bent van de Bibliotheek.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

vijftien + veertien =