Home Nieuws Melden kapotte openbare verlichting eenvoudig

Melden kapotte openbare verlichting eenvoudig

563
2

Zondag 28 oktober ging de wintertijd in. Dat betekent dat het ’s avonds al vroeg donker is. De lantaarnpalen in de openbare ruimte zorgen voor verlichting. Zo kunnen we veilig over straat. Helaas is er ook wel eens eentje kapot en dat zorgt soms voor onveilige situaties. Meld een kapotte lantaarnpaal daarom altijd even via ovstoringzeeland.nl.

Een melding doorgeven werkt eenvoudig. Je locatie is al bepaald als je het via een smartphone doet. Je hoeft alleen maar op de kapotte lantaarnpaal op het kaartje te drukken. Ben je niet meer op de locatie van de kapotte lantaarnpaal, voer dan even de straat en de plaats in. Vervolgens kun je nog aangeven wat er precies kapot is. De status van de afhandeling kun je volgen wanneer je jouw e-mailadres achterlaat. Als de storing al gemeld is, dan zie je dat ook op de website. Je hoeft dan niets meer te doen.

Een veilige leefomgeving willen we allemaal. Dus voorkom onveilige situaties op straat en meld een kapotte lantaarnpaal simpel en snel via www.ovstoringzeeland.nl.

2 Reacties

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien − acht =