Home Nieuws Meerdere auto inbraken in Tholen

Meerdere auto inbraken in Tholen

716
0

Afgelopen nacht is er in Tholen-Stad in minimaal vier auto’s ingebroken. Onder andere aan de Maria van Vlaanderenstraat,op de parkeerplaats aan de Bosstraat en achter het voormalige politiebureau aan de Simon Lindhoutstraat was het raak. Of er bij de inbraken iets buit is gemaakt is niet duidelijk. De politie is opzoek naar getuigen die afgelopen nacht iets verdachts hebben gezien in Tholen-Stad.

De inbrekers hebben de ruiten van de auto’s ingegooid om binnen te komen. Of er bij de inbraken iets buit is gemaakt kan de politie niet zeggen. Bij de inbraak op het parkeerterrein aan de Bosstraat is ook geprobeerd om het contactslot te forceren. De politie roept getuigen die zaterdagnacht in de omgeving van de Maria van Vlaanderenstraat, Bosstraat of Simon Lindhoutstraat iets verdachts hebben gezien zicht te melden.

Heeft u zaterdagnacht in de omgeving van de bovengenoemde straten iets verdachts gezien? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of anoniem op 0800-7000. De politie heeft alle zaken in onderzoek.

Bron:112markiezaten

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

dertien + vijf =