Home Nieuws Medewerker Bravis ziekenhuis positief getest op Coronavirus

Medewerker Bravis ziekenhuis positief getest op Coronavirus

521
0

Het Bravis ziekenhuis heeft afgelopen weekend meegewerkt aan de steekproef die het RIVM in zes ziekenhuizen in Brabant heeft uitgezet. 195 medewerkers uit de zorg- en niet-zorgafdelingen zijn daarbij gescreend op het Coronavirus. Inmiddels zijn de testuitslagen bekend: één medewerker is positief getest. Zij zit thuis in isolatie.
“We hebben betreffende medewerker meteen over de uitslag geïnformeerd. Zij zit thuis in isolatie,” vertelt bestuurder Bianka Mennema. “Voor de betreffende afdeling hebben we afgesproken dat directe collega’s met verkoudheidsklachten laagdrempelig worden getest. In afwachting van de testresultaten gaan deze medewerkers naar huis.”
In de omgeving van het Bravis ziekenhuis is de mate van verspreiding van het Coronavirus momenteel laag. Dat is ook de conclusie uit gegevens van de GGD en de door het RIVM uitgevoerde recente steekproef. Het RIVM heeft de steekproef in Brabant uitgevoerd omdat van de patiënten waarvan geen bron bekend is of waarvan die nog onderzocht wordt, het merendeel uit Brabant komt of een link heeft met deze provincie.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

19 + 3 =