Home Nieuws Me Maeke dr’ Werk Van!

Me Maeke dr’ Werk Van!

519
0

Een nieuwe Pliessie en een nieuw motto. Tijdens de Elluf-Elluf viering op zaterdag 9 november in Café de Hoop werd na een lange zoektocht door de boerenploeg, het Prottekol en Burgemeester van de Velde – de Wilde een nieuwe Pliessie gevonden. Michel Potappel maakte zichzelf bekend als de nieuwe Pliessie Witte.

De Elluf-Elluf viering stond in het teken van de nieuwe Pliessie. Op het scherm in het café was de zoektocht te zien. Sinds het vertrek van Tim van Mierlo als Pliessie Witte was het dorp onveilig. Drugslabs, overvallen en overlast: iedereen sprak erover. Het bestuur kreeg van Burgemeester van de Velde – de Wilde op opdracht om binnen drie dagen een geschikte Pliessie te vinden. De boerenploeg ging direct op zoek door de politie te lokken, keer op keer zonder succes. De zoektocht werd gadegeslagen door het Prottekol. Helaas lukte het niet om een Pliessie te vinden maar gelukkig had de burgemeester samen met Prins Kevin al een geschikte kandidaat gevonden.
Op het Bibberkotje Achter ’t Durp maakte Michel Potappel zijn opwachting!

Na de onthulling maakte Pliessie Witte zijn eigen nieuwe lied en het motto voor de komende Woaidaehen bekend: Me Maeke d’r Werk Van!

De CD voor het komende Woaidaehenseizoen is ingespeeld door Luuze Leven. De jeugdband opende de avond gevolgd door optredens van De Lamsôôren, Bentje Betoetert en Oemommenoe.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

1 × drie =