Man zwaargewond na steekpartij in Oud-Vossemeer

Naar aanleiding van een steekincident in een café aan de ring in Oud-Vossemeer zijn maandagavond vier personen aangehouden. Het gaat om vier inwoners van Oud-Vossemeer tussen de 15 en 62 jaar oud.

Rond 22:30 uur kwam er bij de meldkamer van de politie een melding binnen over een vechtpartij in het café aan de ring in Oud-Vossemeer. Bij deze vechtpartij is het slachtoffer, een 19-jarige inwoner van Oud-Vossemeer, ernstig gewond geraakt. Het slachtoffer is naar een woning aan de Marehoekstraat gegaan, vanuit deze woning is hij met spoed per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Belemmering Hulpverlening
Op het moment dat de politieagenten bij het slachtoffer aankwamen werden ze door twee mannen uitgescholden en teven werden de agenten ernstig belemmerd bij de hulpverlening. Het gaat hierbij om twee inwoners van Oud-Vossemeer van 15 en 17 jaar oud.
Een van deze mannen was ook gewond geraakt en is geboeid overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. De man gedroeg zich tijdens het vervoer naar het ziekenhuis recalcitrant, brutaal en Beledigend. Nadat de man medische hulp weigerde werd hij door de politie overgebracht naar het politiebureau in Bergen op Zoom.

Meerdere verdachten
De politie is nog naar het café geweest en heeft hier rond 1.00 uur twee mannen van 48 en 62 jaar oud uit Oud-Vossemeer aangehouden vanwege hun betrokkenheid bij het schietincident.
Beide verdachten zijn voor nader onderzoek overgebracht het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda.

Onderzoek
De politie heeft alle aanwezige in het café kort verhoord. Er wordt door de politie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het steekincident. De verdachten en de betrokkenen zullen nog uitgebreid verhoord worden.

De politie heeft ter plaatse onderzoek verricht.

Bron: 112markiezaten.nl

Gewonde en aanhoudingen na steekpartij in Oud-Vossemeer


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

1 + 14 =