Home Nieuws Man beschoten aan de Gemaalweg bij Tholen, politie zoekt getuigen

Man beschoten aan de Gemaalweg bij Tholen, politie zoekt getuigen

265
0

Een inwoner van Tholen deed vrijdag 17 juni 2022 aangifte van het feit dat hij beschoten zou zijn aan de Gemaalweg. De man liep een verwonding op en moest in het ziekenhuis behandeld worden. Hij raakte niet ernstig gewond. De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van het incident.

Het slachtoffer was met een drone aan het vliegen in de omgeving van de Gemaalweg. Rond 12.30 uur hoorde de man twee knallen. In eerste instantie dacht het slachtoffer dat zijn drone kapot was gegaan en in stukken was gevallen, maar met de drone bleek niets aan de hand. Toen ontdekte het slachtoffer dat hij een verwonding aan zijn arm had. In het ziekenhuis bleek er een patroon van, mogelijk, een vuurwapen in zijn arm te zitten.

Getuigen gezocht
De politie stelt een onderzoek in en is op zoek naar getuigen. Hebt u meer informatie over het incident dat voorviel ter hoogte van de Gemaalweg, op vrijdag 17 juni 2022 rond 12.30 uur? Neem dan contact op met de politie. Dit kan via het algemene telefoonnummer van de politie 0900-8844.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

acht + dertien =