Mamacafé

Vrijdag 21 april 2017 is het weer Mamacafé. Tijdens dit Mamacafé is er een workshop ‘EHBO bij kinderen’. Het Mamacafé is geopend van 09.30 uur tot 11.30 uur in OBS de Rieburch, Bloemenlaan 2 in Sint-Maartensdijk. Het Mamacafé is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 4 jaar en hun (groot)ouders en andere geïnteresseerden.

Workshop
Na de succesvolle workshop van vorig jaar, wordt ook dit jaar weer aandacht besteed aan EHBO bij baby’s en peuters. Er wordt o.a. geleerd hoe te handelen bij verstikking of wat te doen bij een gemene val met bijv. schaafwondjes. Ook wordt aandacht besteed aan reanimatie bij baby’s jonger dan één jaar. Deze workshop wordt verzorgd door de heer Pieter den Braber. Het wordt een gezellige ochtend, samen met de kindjes. Voor de (groot)ouders is er natuurlijk koffie en thee. Voor de kleintjes is er limonade en natuurlijk wat lekkers.

Sponsor
Het Mamacafé is op zoek naar een sponsor die bijvoorbeeld bereid is om materiaal, koekjes, drinken enz. ter beschikking te stellen, zodat het Mamacafé steeds weer leuke activiteiten kan organiseren voor de kinderen en hun ouders/verzorgers. Daarnaast is het Mamacafé altijd op zoek naar materialen om mee te knutselen en een gezellige sfeer te maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

vier − vier =