Op woensdagochtend 7 juli 2021, van 10.00 tot 11.00 uur, organiseert ‘Jij op Tholen’ van de gemeente Tholen weer een Mamacafé op de OBS de Rieburch in Sint-Maartensdijk. Het Mamacafé is een laagdrempelige manier voor ouders/opvoeders om in contact met elkaar te komen en ervaringen en tips te delen. Kinderen zijn ook van harte welkom.

Vooraf aanmelden voor het Mamacafé is op dit moment nog verplicht. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Angela van Oudenaarde via telefoonnummer 06-34196194 of stuur een e-mail naar angela.vanoudenaarde@tholen.nl.

Over het mamacafé Tholen
Op ouders kan veel afkomen, zeker wanneer zij voor het eerst een kindje krijgen of hebben gekregen. Zij kunnen vragen hebben of onzeker zijn over de opvoeding van hun kind(eren). Het Mamacafé Tholen richt zich op (aanstaande) ouders/opvoeders en hun kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Maar ook ouders/opvoeders van oudere kinderen, opa’s, oma’s, oppasouders en andere verzorgers zijn van harte welkom. Tijdens de (online) bijeenkomsten kunnen de bezoekers van het (online) mamacafé op een laagdrempelige manier met elkaar in contact komen. Ze kunnen een gezellig praatje maken, maar ook ervaringen met elkaar uitwisselen.

Ook vanuit de organisatie van het Mamacafé delen we kennis en informatie over uiteenlopende (opvoed)vragen. Deelnemers kunnen onderwerpen aandragen, zodat er bijvoorbeeld een deskundige kan worden uitgenodigd.

Meer informatie over het Mamacafé Tholen op www.jijoptholen.nl

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in