Home Nieuws Levering papiercontainers

Levering papiercontainers

540
0

Alle huishoudens in de gemeente Tholen die nu een grijze en groene container hebben, krijgen in mei (m.u.v. Scherpenisse, waar de papiercontainers reeds geleverd zijn) ook een container voor oud papier en karton (OPK).

Levering papiercontainers
Na de Pasen is al gestart met de levering van de papiercontainers (240 l) in Scherpenisse. In mei worden ook in de andere kernen de papiercontainers geleverd. De inwoners ontvangen per kern bericht per post van de ZRD. In deze brief staan o.a. de datum en een duidelijke instructie voor de levering van de papiercontainer. Als alles volgens planning verloopt, zal in juni in heel de gemeente Tholen het oud papier met de nieuwe container aangeboden kunnen worden. Via de website https://tholen.dbics.nl is door het invullen van een postcode al in te zien wanneer de levering in een bepaalde kern gepland staat.

Contact
Met inwoners die eerder via het digitale formulier bij de gemeente hebben aangegeven geen plaats te hebben voor een derde container, wordt voor de leverdatum contact opgenomen. Meer informatie over deze nieuwe inzamelmethode van oud papier is te vinden op https://tholen.dbics.nl. Voor vragen over de levering van de container kan contact opgenomen worden met DBI Containerservice, dat de levering van de containers regelt voor de ZRD. Contact opnemen kan via een e-mail naar tholen@dbics.nl of telefonisch via 085 – 822 44 01.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

negentien + 14 =