Legers des Heils op Tholen opent vaker de deuren

Kringloopwinkel in Loods3 Sint-Maartendijk voortaan hele dagen open
Het Leger des Heils op Tholen groeit. Sinds de organisatie in het nieuwe gebouw aan de Sportlaan is neergestreken, is de kringloopwinkel meer in trek gekomen bij het publiek. Maar ook het aantal activiteiten dat het Leger organiseert is uitgebreid.

Ruimer open
Gevolg van de toegenomen belangstelling is ook de groei van het aantal artikelen dat aan het Leger wordt aangeboden. Om meer van de vaak zeer mooie spullen te kunnen verkopen, zal het Leger des Heils vanaf half april vaker open gaan. Op dinsdag, woensdag en donderdag worden de openingstijden van 10.00 – 16.00 uur.

Vrijwilligers gevraagd

Heel veel aanbod betekent ook dat er veel werk verzet moet worden. Hier zijn dagelijks vele vrijwilligers voor in touw. Met name voor de afdeling ‘woonaccessoires’ zijn op dit moment nog extra vrijwilligers nodig die een dag(deel) willen sorteren, artikelen prijzen, etaleren, decoreren, en dergelijke. Om te kijken of het werk bij iemand past, kan een afspraak gemaakt worden om een keer mee te lopen. De coördinator van de afdeling geeft ook graag meer informatie over het werk. Dit kan via telefoonnummer (06) 40 241 599.


Foto: Huub Franssen

voorjaarsmarkt
Op zaterdag 14 april staat de jaarlijkse voorjaarsmarkt weer op het programma. Het thema dit jaar is “mens en dier”. Tijdens de voorjaarsmarkt is er ook een veiling. Veilingmeester Wim Pleune van de streekproductenveiling in Sint-Annaland zal unieke produkten veilen die door bezoekers beschikbaar zijn gesteld.
De helft van de opbrengst wordt bestemd voor twee projecten voor mensen met een verstandelijke beperking op Tholen. Het gaat om een bijdrage aan de activiteiten in De Annawas in Sint-Annaland en de Thoolse afdeling van Sien. De andere helft komt ten goede voor het werk van het Leger des Heils op Tholen.

Mensen die artikelen willen schenken wordt gevraagd deze af te geven bij de administratie van het Dienstencentrum Loods 3, Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk. Het kan gaan om een bijzonder object, bijvoorbeeld zelf gemaakt of iets met een hogere geldelijke waarde. Voor wie het niet zelf kan brengen, is het mogelijk via telefoonnummer (0166) 61 01 94) een afspraak te maken om het artikel op te halen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

drie × vier =