Leger des Heils verruimt de openingstijden

Het Dienstenscentrum van het Leger des Heils in Sint-Maartensdijk gaat vaker open. Ook de kringloopwinkel die in het gebouw is gevestigd zal meer de deuren openen. Al een aantal jaren kunnen bezoekers op de dinsdagmiddag, donderdagmiddag en zaterdagochtend in de kringloop terecht. Voortaan is de kringloopwinkel ook op woensdagmiddag geopend van 13.30 – 16.00 uur.

Vanwege de verruiming van de openingstijden ’s middags, zal de proef met de openstelling op woensdagmorgen worden gestopt. Wel is er vanaf 8 februari in de ochtenduren op woensdag gelegenheid om het nieuw ingestelde spreekuur te bezoeken.

Omdat bij het Leger des Heils de ontmoeting van mensen centraal staat, is tijdens openingstijden van de kringloopwinkel ook gelegenheid onder genot van een gratis kopje koffie of thee met elkaar in gesprek te gaan in ontmoetingsruimte ’t Trefpunt. Dit kan voortaan ook op dinsdagochtend van 10.00 – 11.30 uur. Eens in de twee weken is in dezelfde ruimte bovendien het Creacafé, maar ook als bezoekers daar niet aan willen deelnemen is er mogelijkheid om alleen voor koffie of thee gezellig langs te komen. Inmiddels zijn er voor geïnteresseerden diverse regionale kranten op de leestafel te vinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

tien − 4 =