Leger des Heils rond succesvol jaar af met kerstbijeenkomsten

Record aantal bezoekers weet weg naar Smerdiek te vinden.

Het Leger des Heils heeft een succesvol jaar achter de rug. Vonden in de begintijd jaarlijks 15.000 -20.000 bezoekers hun weg naar het Leger, vanaf het moment dat het Dienstencentrum de nieuwe huisvesting aan de Sportlaan in gebruik heeft genomen is dit aantal gegroeid tot 35.000 in het jaar 2017. En het jaar is nog niet eens afgelopen, sterker nog: er komen nog een aantal serieuze publiekstrekkers aan.

Traditiegetrouw vinden aan het eind van het jaar diverse activiteiten plaats die staan in het teken van kerst. Daarbij gaat het natuurlijk in de eerste plaats om de Bijbelse boodschap. De lang verwachte Messias werd in Bethlehem geboren. Christus moest als mens naar deze wereld komen om na een leven vol lijden aan het kruis van Golgatha te sterven. Tijdens verschillende bijeenkomsten zal dit centraal staan.

Activiteit voor Kinderen:
Op zaterdag 16 december staat er een activiteit voor kinderen op het programma. Op het programma staan: zingen, luisteren naar de Kerstvertelling en kerstkransen maken. Na afloop is er gezellig pannenkoeken eten. De middag is van 14.00 – 16.00 uur, de deelname is gratis. Wel is het belangrijk om van tevoren op te geven. Dit kan bij majoor Christine Bijl via telefoonnummer (06) 10 188 973 of (0166) 61 04 91.

Optreden muziekkorps
Op zaterdag 23 december is in de kringloophal van 11.30 – 12.30 uur een optreden van het muziekkorps van het Leger des Heils. De verkoopactiviteiten stoppen om die reden een half uur eerder dan anders. Er worden kerstliederen gespeeld en wie dit wil, mag meezingen.

kerst-in
Op maandag 25 december ,eerste kerstdag, wordt er in ontmoetingsruimte ’t Trefpunt in Dienstencentrum Loods3 een kerst-in georganiseerd. Iedereen mag tussen 15.00 en 18.30 uur komen, er is een vrije in- en uitloop. Samen zingen en luisteren naar de Kerstvertelling zullen centraal staan. Maar ook is er vanaf 17.00 uur een broodmaaltijd. Deelname aan het kerstprogramma is gratis, maar voor de maaltijd is het wel belangrijk om deelname van te voren door te geven aan majoor Christine Bijl. Dit kan via telefoonnummer 06) 10 188 973 of (0166) 61 01 94.

Openingstijden tijdens de feestdagen
Tussen Kerst en oud- en nieuwjaar zijn het Dienstencentrum Loods3 en de kringloopwinkel gesloten. Op dinsdag 2 januari 2018 gaan de deuren weer open.

De kringloopwinkel en het Dienstencentrum Loods3 zijn te vinden aan Sportlaan 3 in Sint-Maartensdijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

negentien − twaalf =