Home Nieuws Lege flessen actie Vrienden van Siem

Lege flessen actie Vrienden van Siem

56
0

U heeft het wellicht al voorbij zien komen. Al vele jaren is de Stichting Vrienden van Siem als goede doel verbonden aan de Stichting Voetbalschool Noad’67 waarbij jaarlijks een lege flessen inzamelactie georganiseerd werd om geld op te halen. Helaas heeft de Voetbalschool besloten om dit jaar geen voetbalschool te organiseren i.v.m. de vele maatregelen die daarbij komen kijken. Stichting Vrienden van Siem willen deze lege flessen actie graag voortzetten om ook dit jaar weer een mooi bedrag te kunnen ophalen voor de goede doelen het familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam en het Bravis ziekenhuis in Bergen op Zoom en Roosendaal.

De stichting doet een oproep aan alle kinderen van het eiland Tholen en daarbuiten om zoveel mogelijk lege flessen op te gaan halen en deze te doneren aan onze stichting. Je hoeft hiervoor geen deelnemer te zijn geweest van de voetbalschool, iedereen is vrij om mee te doen.

Hoe gaat het te werk:
Verzamel zoveel mogelijk lege flessen bij familie, vrienden, buren en anderen mensen in jouw omgeving. Kom samen met je vader of moeder deze flessen inleveren op zaterdag 24 oktober tussen 10 en 12 uur bij de ijsbaan aan de Koelhuisdreef in Sint-Annaland. Belangrijk is om vooraf al vast de flessen te tellen en dit dan door te geven, want voor diegenen die de meest flessen hebben verzameld zijn er verschillende mooie prijzen!

Ga jij in je herfstvakantie op zoek naar zoveel mogelijk lege flessen? De organisatoren zien jullie graag op zaterdag 24 oktober.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

15 − negen =