Op donderdag 24 februari 2022 heeft burgemeester Marleen Sijbers het Predicaat ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ mogen verlengen voor het 275-jarig Landbouw Mechanisatie Bedrijf van Trier B.V. Het bedrijf is sinds 2010 gevestigd in Tholen en heeft bij de gemeente Tholen de aanvraag voor bestendiging van het predicaat gedaan.

In 1996, tijdens het 250-jarig bestaan, ontving het bedrijf al het Predicaat Hofleverancier van de gemeente Steenbergen. Steenbergen was toen de vestigingsplaats van het bedrijf.

Ondertekening
Tijdens het bezoek bracht burgemeester Sijbers de geactualiseerde bepalingen in tweevoud mee en werden deze opnieuw ondertekend. Burgemeester Sijbers: “Wij hebben de aanvraag van harte ondersteund. Landbouw Mechanisatie Bedrijf van Trier is niet alleen in Tholen een begrip, maar in de hele regio en opereert zelfs wereldwijd. Ik wens de familie veel succes en ondernemingsgeest toe in de toekomst. Bestaansrecht komt niet aanwaaien, daar is doorzettingsvermogen, maar ook visie voor nodig. Kansen zien en kansen creëren.”

Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier
Het Recht tot het voeren van het Koninklijk Wapen met de toevoeging ‘Bij Koninklijke Beschikking Hofleverancier’ kent de Koning toe aan kleine en middelgrote ondernemingen die een vooraanstaande plaats innemen in hun regio en daarnaast 100, 125 of een veelvoud van 25 jaar bestaan. De bestuurders van het bedrijf moeten van onbesproken gedrag zijn, net als de onderneming zelf.

Laat een reactie achter

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in