Laban Hage spreekt met de burgemeester

Vanmiddag, donderdag 1 april, sprak Laban Hage met burgemeester Marleen Sijbers in het programma “Tholen in het Nieuws”. Het gesprek duurde  iets langer omdat er tijd en gelegenheid was om tussendoor fijne muziek ten gehore te brengen.

Helaas is het aantal besmettingen afgelopen week weer gestegen ten opzichte van de week daarvoor. Dit geldt ook voor de gemeente Tholen (zie hiervoor de gegevens die wij op onze website opgenomen hebben).

De burgemeester doet nogmaals een oproep om te denken aan de horeca en bestel daar iets lekkers voor de paasdagen.

TOZO (Tijdelijke Overbruggingsregeling Zelfstandige Ondernemers) behelst een tijdelijke overbrugging in het levensonderhoud als gevolg van corona. Maar er zijn wel enkele strenge regels. Heb je twijfels of je er recht op hebt, bel dan met de gemeente.

Komende week start Akse-Media met de actualisering van de Gemeentegids. Bedrijven, verenigingen, etc krijgen daarover een e-mail van Akse-Media (controleer dus uw Spam-box). De gemeentegids wordt huis-aan-huis verspreid, tenzij er een Nee-Nee-sticker op de brievenbus zit.

Op 13 april vindt er een online informatiebijeenkomst plaats via de website https://toekomstigtholen.nl/informatiebijeenkomst over de aanleg van het kruispunt ter hoogte van de N286. Omroep Tholen onderzoekt of wij deze bijeenkomst ook kunnen uitzenden.

Omdat het maandag 6 april 2e Paasdag is, schuiven de Commissievergaderingen op; dwz Commissie Ruimte op dinsdag 6 april, Commissie Samenleving op woensdag 7 april en donderdag 8 april de Commissie Bestuurszaken.

Het gesprek van vanmiddag is hieronder nogmaals te beluisteren, maar ook zaterdag 3 april kunt u de uitzending beluisteren tijdens ons programma ‘Tholen in het Nieuws’ tussen 12.00 en 13.00 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zes + zeventien =